Çınarönü Ortaokulu

WEB https://cinaronuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çınarönü Mahallesi / Savur / MARDİN
VİZYON : Çınarönü Ortaokulu çalışanları olarak okulumuzda öncelikle öğrencilerimize öğrenme ortamında her türlü fırsatın verildiğini belirtmek istiyoruz.Geliştirmiş olduğumuz bu vizyon modeliyle öğrenci-veli ve öğretmen arasındaki diyoloğu artırarak kaliteyi,planlamayı,başarıyı ön planda tutuyoruz.
MİSYON : Çınarönü Ortaokulu olarak misyonumuz,öğrencilerimizin kendi yetenekleri doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek becerileri kazandırmaktır.
BAŞARILAR : En kısa zamanda bilgilerimiz güncellenecektir.

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
Saatler : 08:30 // 15:05
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Öğretmenlerimiz özel araç ve servis ile Mardin merkez ve 7 km uzaklıktaki sürgücü beldesinde ikamet etmektedir
Ulaşım : Öğretmen servisi bulunmaktadır
Yerleşim Yeri : Mardin´in Savur ilçesine bağlı mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 27 km uzaklıkta.İl merkezine 60 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri : 7
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okul yeni bir okuldur 2022 yılında faaliyete geçmiştir . Norm fazlası olma durumu yoktur . Kurum bilgilerimiz günceldir. 27/03/2023